Jerome Levine, Irene S. Levine

EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane

Založba: Založba Pasadena, d. o. o.
Naslov izvirnika: Emotional Freedom Technique For Dummies
Založba izvirnika: John Wiley & Sons
Prevod: Nina Frua
Strokovna recenzija: Pika Rajnar
Redna cena: 24,95 EUR
Klubska cena: 22,46 EUR
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano Strani: 308 Mere: 170 x 230 mm Izid: maj 2012
ISBN 9789616661362

Še najtežje je sprejeti dejstvo, da metoda EFT deluje tudi v primeru, da vanjo ne verjamemo.

Dajte čustvom prosto pot, povrnite si ravnotežje in negativne misli spremenite v pozitivna dejanja.

Tehnika doseganja čustvene svobode je ena izmed vodilnih energijskih tehnik. Z njo lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše telesne in čustvene težave, kot so strahovi in fobije, trema, škodljive navade, bolečine v hrbtu in nespečnost.

Ta praktični vodič vam predstavlja teorije in tehnike EFT in pojasnjuje, kako lahko uporabljate to hitro, varno in blago tehniko pri sebi in pri drugih ter si s tem ponovno uravnovesite energijo, začnete drugače razmišljati in podprete pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Iz vsebine:

  • Odkrijte, kako ljubiti samega sebe.
  • Boj s strahovi, fobijami in tesnobo.
  • Premagajte jezo.
  • Osvobodite se čustev, ki spremljajo stres, travmo in zlorabo.
  • Nadzor nad hlepenjem, zasvojenostjo in škodljivimi navadami.
  • Zdravljenje telesa.
  • Skrivnosti uspešnega spanja.
  • Uporaba EFT pri otrocih.
  • Poklicno izvajanje EFT.
  • Deset drugih tehnik, ki so v sozvočju z EFT.

Priročnik poleg natančnih postopkov, kako uporabljati metodo EFT vsebuje veliko slikovnega gradiva, primeren pa je tako za popolne začetnike, kot tudi za vse, ki metodo EFT že uporabljate.

Helena Fone

Helena Fone ima dolga leta izkušenj kot EFT izvajalka in EFT predavateljica. Pogosto jo vabijo kot gostjo na različne TV in radijske postaje. Njeni članki so bili objavljeni (in so še) tako v državnih kot lokalnih časopisih in revijah. Helena je članica mednarodne organizacije AAMET (www.aamet.org) , kjer je leta 2009 prevzela mesto predsednice. Ogromno energije vlaga v to, da so standardi in pravila pri izvajanju metode EFT jasno postavljeni in da se povsod po svetu izvajajo na enak način.

V svoje delo vključuje prvine psihoterapije, kognitivne vedenjske terapije in hipnoze. Živi v mestu Gozo na Malti in veliko potuje. V preteklih letih je pomagala stotinam ljudi, da se rešijo težav, ki so izvirale predvsem iz čustvenih travm. Ima bogate izkušnje iz let, ko je z EFT prostovoljno pomagala v centru za onkološke bolnike - tako bolnikom kot osebju.

Helena Fone izvaja EFT usposabljanja za različne skupine ljudi - psihiatre, psihologe, običajne gospodinje, medicinske sestre, učitelje, zobozdravnike, managerje, študente in še mnoge druge. Kot vsi EFT izvajalci po svetu je s pridom uporabila EFT, da se reši težav iz preteklosti in si olajša telesne težave. Zato ga kot orodje za prvo pomoč vedno in povsod priporoča prav vsem.

Ocen še ni, oddajte svojo!

Ocenite knjigo

Vaše ime in priimek:
Vaš e-naslov:
Komentar: