Draženje ščegetavčka med spolnim odnosom
22.12.2009

Narava jo je ženskam pošteno zakuhala, ko je ženski »organ užitka« postavila izven vagine. Položaj ščegetavčka ni pomemben za reprodukcijo, zato ga štejejo za edini organ, katerega edini namen je užitek. Da bi dosegle orgazem med spolnim odnosom, veliko žensk potrebuje dodatno draženje ščegetavčka. Kako to storiti?

Zaradi anatomije ženskega telesa je skorajda nemogoče, da bi penis med spolnim odnosom neposredno stimuliral ščegetavček. Kljub temu pa ga lahko posredno draži, saj ščegetavčku približa notranje sramne ustnice, ki se drgnejo obenj. Za nekatere ženske je to morda dovolj, za večino pa ne. Pomagajo lahko določeni položaji, pri katerih dodatno dražimo ščegetavček brez uporabe rok ali drugih predmetov:

  • Škarjice: najboljši položaj za stimulacijo ščegetavčka. Ležita na boku drug proti drugemu, on položi svojo nogo med njene noge in s stegnom močno pritisne na ščegetavček.
  • Noge skupaj: ženska med seksom zapre noge skupaj. To je izvedljivo kadarkoli, od zadaj, če je ona spodaj ali pa zgoraj. Noge skupaj povečajo trenje penisa in ustnic ter ščegetavčka.
  • Misijonarski položaj: moški je nad žensko in ob penetraciji z medenico masira ščegetavček.
  • Zgoraj: ona zgoraj najlažje poišče ritem in najboljši pritisk.

 

Nekaj položajev, pri katerih si lahko pomagamo z roko:

  • Od zadaj: tako moški kot ženska z lahkoto najdeta ščegetavček.
  • Žlička: pri ležanju na boku v isto smer njegova roka draži ščegetavček.
  • Napol skupaj: ženska leži na hrbtu, moški pa na boku. Ona položi eno ali obe nogi čez njegovo telo, pri čemer ji lahko on boža prsi, ona pa brez težav doseže ščegetavček.

 

Seveda je možnosti še veliko več – bolj kot ste kreativni, bolj boste uživali v iskanju najboljšega položaja. Če se ženska utrudi, lahko poskusi tudi tako, da se s trebuhom navzdol uleže in si pod medenico podstavi blazino. Za odkrivanje največjih užitkov pa je še vedno na prvem mestu dobra komunikacija. Povejte mu, kaj vam najbolj prija!
Povzeto po članku Petre Zebroff.

Vir: Sexualhealth

Zbirka za telebane - zbirka za znanje!